Tarief en duur bij Psycholoog Zeist

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

In de meeste gevallen heb je tussen de 5 en 10 behandelingen nodig. Om een beter inzicht te krijgen in de oorzaak van je klachten. Voor een oplossing van je klachten kan het nodig zijn om meer sessies te volgen. Je mag zelf bepalen hoe vaak je een sessie wil volgen.

Stem het af met je zorgverzekeraar

Het is verstandig om even te informeren bij je zorgverzekeraar over een eventuele vergoeding. Het kan tussen zorgverzekeraars en polissen erg verschillen: van een volledige vergoeding, of een maximaal aantal sessies tot helemaal niets.

Ook andere instanties kunnen je helpen met de vergoeding. Het UWV bijvoorbeeld, via het Centrum Indicatiestelling Zorg; veel werkgevers hebben speciale regelingen en studenten kunnen via studiefondsen of een Persoons Gebonden Budget kijken of er nog vergoed wordt.

Betaling

Je ontvangt achteraf een factuur voor de sessie, deze factuur krijg je via FAMED.

Als je nog vragen hebt, of als je wilt weten of jij ook geholpen kan worden: bel of mail naar praktijk Psycholoog Zeist.