Coaching in Zeist

Het is niet altijd eenvoudig om in elke situatie precies zo te handelen als je het liefst zou willen. Het lukt je niet, ook al weet je best wat er aan de hand is, en eigenlijk weet je ook wel wat je zou moeten doen. Maar het lukt niet. Ik help je graag hierbij.

Coaching helpt je je persoonlijke en/of arbeidsfunctioneren te verbeteren. Je krijgt meer grip op je leven, kunt je levensstijl verbeteren en grote en kleine levensvragen onderzoeken. Coaching geeft je inzicht in hoe je gedrag kunt veranderen, hoe je denkt en hoe je voelt.

Door bewust tijd voor jezelf te maken, er achter te komen wie je bent en waar je voor staat kun je je leven beter regisseren. Je stelt grenzen makkelijker, komt met meer zekerheid voor je mening op en kunt beter met kritiek omgaan.

Coaching op het werk

Ook op het gebied van je werk kan Coaching een uitkomst bieden. Vragen die dan centraal staan zijn: hoe ga ik beter met conflicten om, hoe stel ik grenzen in en naar mijn werk, of hoe raak ik zo snel mogelijk thuis in mijn nieuwe werk?

Inzichtgevende gesprekken, praktische oefeningen, humor en relativeringsvermogen zijn belangrijke aspecten bij coaching.

Voor werkgevers biedt Coach Zeist de mogelijkheid om als Huis-Psycholoog op het bedrijf te coachen, bijvoorbeeld voor het begeleiden van het burnout- en reïntegratieproces of voor het coachen van nieuwe werknemers.

Contact met Coaching Zeist

Wil je graag van die vervelende klacht af, of heb je vragen over hoe je dit het beste kunt aanpakken? Bel dan Psychologen Nederland. Onze medewerkers staan voor je klaar via 085-4014720 met een professioneel advies.